קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות57
מגזין

סלט גזר קלוי ולא מבושל עם אבוקדו וויניגרט כמון קלוי

סלט גזר קלוי ולא מבושל עם אבוקדו וויניגרט כמון קלוי
סלט גזר קלוי ולא מבושל עם אבוקדו וויניגרט כמון קלוי הוא ללא גלוטן, וכל 30 מנה צדדית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 342 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, גזר גמדי בצבעים, מיץ ליים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סלט אבוקדו עם עגבניות, סיד, וויניגרט כמון קלוי, גזר קלוי וסלט סלק עם פטה, פטרוזיליה משכה, ויניגרט כמון, ו סלט תפוחי אדמה עם ויניגרט כמון קלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
יש אמבט קרח (קערה של מי קרח) מוכן. באמצעות מקלף ירקות, סרטים לקלף גזר ממחצית הגזר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מניחים במי הקרח כדי להתקרר (הסרטים יהיה להתכרבל לאחר זמן מה במים).
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
4
מניחים את הגזר השלם שנותר על תבנית אפייה; טפטוף עם קצת שמן זית ומתבלים עם מלח ופלפל. צולים עד שהקצוות מתחילים לקרמל, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
הסר מהתנור והנח בצד בטמפרטורת החדר. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
טוסט צנוברים בתנור במשך כ 10 דקות או במחבת קטנה על התנור מעל חום בינוני-נמוך, רועד כל הזמן, עד חום וריחני; לשפוך לתוך קערה להתקרר ולהניח בצד. טוסט זרעי כמון במחבת קטנה sauté על חום בינוני, לזרוק או ערבוב כל הזמן עד ריחני, ולאחר מכן לשפוך במהירות לתוך מרגמה ועלי או מטחנת תבלינים לטחון לתוך אבקה. לחלופין, השתמש בכמון טחון.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
עבור הרוטב, בקערה בינונית, לטאטא את הכמון עם מיצי לימון וסיד, מלח ופלפל; לאט לטאטא בשמן זית 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
הסר את סרטי הגזר ממי הקרח והתייבש עם מגבות נייר. לקלף, בור, ולפרוס את האבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
9
מחלקים את פרוסות האבוקדו וגזר קלוי בין 4 צלחות סלט. בקערה, לזרוק את סרטי גזר וירקות ברוטב, ולחלק בין הצלחות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות אבוקדופרוסות אבוקדו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ירוקירוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
מפזרים כמה צנוברים על כל סלט ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
11
Reprinted with permission from Cooking off The Clock: Recipes from My Downtime by Elizabeth Falkner, copyright © 201
12
Published by Ten Speed Press, a division of Random House, Inc.אליזבת פלקנר היא השף המייסד והבעלים של Citizen Cake ואורסון בסן פרנסיסקו, ופותחת כרגע מסעדה חדשה בברוקלין, ניו יורק. ב-2011 היא הייתה מועמדת לפרס איירון שף, התחרתה על תואר שני בשף העליון ושפטה את טובי שף מאסטרס וטופ שף. אליזבת הייתה קונדיטור קונדיטור השנה של בון אפטיט בשנת 200
13
ספרה הראשון, קינוחי הריסה, יצא לאור בשנת 2007.