סלט דגל פירות בשכבות
סלט דגל פירות שכבתי נטול גלוטן, וללא לקטוז מנה צדדית. מנה אחת מכילה 161 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך פיסות אננס במיץ, אוכמניות, ציפוי מוקצף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו סלט פירות דגל אמריקאי, עוגת דגל אדום, לבן וכחול שכבות, ו עוגת דגל אדום, לבן וכחול שכבות (מתכונים דומים).
הוראות
לנקז אננס, הזמנת מיץ בקערה קטנה. Pat אננס יבש עם מגבות נייר כדי להסיר כל נוזל עודף. לזרוק פרוסות בננה בנוזל אננס; לנקז היטב, השלכת נוזל. שמור 18 עד 20 תותים לפסים דגל; לחתוך תותים שנותרו לרבעים.
בקערה בינונית, מערבבים יוגורט, ציפוי מוקצף ואבקת סוכר עד מעורבב היטב וחלק.
בתבנית אפיית זכוכית ungreased 13x9 אינץ ' (3 ליטר), מלון שכבה ותותים לרבעים. שמור 50 אוכמניות לכוכבי דגל.
שכבת אוכמניות נותרות על תותים. למעלה עם בננות, אננס ומרשמלו. עם פנקייק טרנר, הקש פירות בקלילות כדי אפילו את הדף.
מורחים תערובת יוגורט באופן שווה על פירות. אם תרצה, בשלב זה, סלט יכול להיות מכוסה בקירור עד 4 שעות.
אם מגישים סלט מיד, להוסיף ציפוי; אם סלט בקירור, להוסיף ציפוי עד 1 שעה לפני ההגשה.
מפזרים אוכמניות שמורות בפינה כדי לדמות כוכבים של דגל.
חותכים שמורות תותים לרבעים. מסדרים תותים בשורות כדי לדמות פסים של דגל.