סלט הביצים החם של סוביר סראן על קרואסונים עם בייקון כפרי וארוגולה
סלט הביצים החם של סוביר סראן על קרואסונים עם בייקון כפרי וארוגולן נטול גלוטן, ו מנה עיקרית. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 533 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 48 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-158 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך ביצים, פלפל, קרואסונים חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המיונז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופר! עוגיות חמאת בוטנים עשויות קלות יותר כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו פנה של סוביר סראן עם עגבניות צצו ובייקון, המבורגרים פארו פטריות של Suvir Saran, ו שרימפס Suvir Saran וקארי תירס מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הבייקון על תבנית אפייה מעוטרת ומבשלים בתנור במשך 10 עד 20 דקות, תלוי כמה פריך אתה אוהב את הבייקון שלך.
הסר את המחבת מהתנור והשתמש במלקחיים כדי להעביר את הבייקון לצלחת מרופדת בנייר כדי לנקז ולקרר. תניח בצד. להפחית את טמפרטורת התנור ל 93°.
יוצקים את המים והחומץ לתוך סיר גדול ומביאים לרתיחה על חום גבוה. הפחת את החום עד בינוני והשתמש בכף מחוררת כדי להוריד בעדינות את הביצים לתוך המים הרותחים. מבשלים את הביצים (להפחית את החום בינוני נמוך במידת הצורך) בדיוק 12 דקות.
בעוד הביצים מבשלות, מניחים את הקרואסונים על תבנית אפייה מעוטרת ומניחים אותם בתנור כדי להתחמם (להרכיב מחדש את הקרואסונים כך שהם שלמים—אתה לא רוצה את הפנים כדי לקבל קלוי וקשה).
מעבירים את הביצים המבושלות למסננת ומניחים אותם מתחת למים זורמים קרים עד שהם קרים מספיק כדי לטפל (אתה לא רוצה את הביצים להיות קרות—הם צריכים להיות חמים). מקלפים את הביצים, מניחים אותן בקערה של מעבד מזון, ופרה עד שהן מוקרמות.
מוסיפים את המיונז, מתבלים במלח ופלפל וממשיכים לעבד עד שהתערובת משולבת היטב.
מחלקים את סלט הביצים בין החצאים התחתונים של כל קרואסון. למעלה כל אחד עם 4 חתיכות של ארוגולה ו 2 חתיכות של בייקון. מכסים את החצאים העליונים של הקרואסונים ולאכול מיד.