קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות16
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט הביצים החם של סוביר סראן על קרואסונים עם בייקון כפרי וארוגולה

סלט הביצים החם של סוביר סראן על קרואסונים עם בייקון כפרי וארוגולה
סלט הביצים החם של סוביר סראן על קרואסונים עם בייקון כפרי וארוגולן נטול גלוטן, ו מנה עיקרית. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 533 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 48 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-158 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך ביצים, פלפל, קרואסונים חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המיונז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופר! עוגיות חמאת בוטנים עשויות קלות יותר כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו פנה של סוביר סראן עם עגבניות צצו ובייקון, המבורגרים פארו פטריות של Suvir Saran, ו שרימפס Suvir Saran וקארי תירס מתוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים את הבייקון על תבנית אפייה מעוטרת ומבשלים בתנור במשך 10 עד 20 דקות, תלוי כמה פריך אתה אוהב את הבייקון שלך.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
הסר את המחבת מהתנור והשתמש במלקחיים כדי להעביר את הבייקון לצלחת מרופדת בנייר כדי לנקז ולקרר. תניח בצד. להפחית את טמפרטורת התנור ל 93°.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
יוצקים את המים והחומץ לתוך סיר גדול ומביאים לרתיחה על חום גבוה. הפחת את החום עד בינוני והשתמש בכף מחוררת כדי להוריד בעדינות את הביצים לתוך המים הרותחים. מבשלים את הביצים (להפחית את החום בינוני נמוך במידת הצורך) בדיוק 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
בעוד הביצים מבשלות, מניחים את הקרואסונים על תבנית אפייה מעוטרת ומניחים אותם בתנור כדי להתחמם (להרכיב מחדש את הקרואסונים כך שהם שלמים—אתה לא רוצה את הפנים כדי לקבל קלוי וקשה).
מרכיבים שתצטרך
קצפת בפחית או קצפתקצפת בפחית או קצפת
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מעבירים את הביצים המבושלות למסננת ומניחים אותם מתחת למים זורמים קרים עד שהם קרים מספיק כדי לטפל (אתה לא רוצה את הביצים להיות קרות—הם צריכים להיות חמים). מקלפים את הביצים, מניחים אותן בקערה של מעבד מזון, ופרה עד שהן מוקרמות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מוסיפים את המיונז, מתבלים במלח ופלפל וממשיכים לעבד עד שהתערובת משולבת היטב.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
8
מחלקים את סלט הביצים בין החצאים התחתונים של כל קרואסון. למעלה כל אחד עם 4 חתיכות של ארוגולה ו 2 חתיכות של בייקון. מכסים את החצאים העליונים של הקרואסונים ולאכול מיד.
מרכיבים שתצטרך
קצפת בפחית או קצפתקצפת בפחית או קצפת
סלט ביציםסלט ביצים
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר