קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות66
מגזין

סלט הדר סלק חגיגי עם כרוב ופיסטוקים

סלט הדר סלק חגיגי עם כרוב ופיסטוקים
סלט הדר סלק חגיגי עם כרוב ופיסטוקים יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המתאבנים שלך. מתאים ל-8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ומתכון טבעוני יש 319 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -35 דקות. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 1 אוהדים. אם יש לכם פיסטוקים קלויים, עלי נענע, שמן זית כתית מעולה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. נסו סלט סלק-הדרים עם פיסטוקים, סלט סלק עם פיסטוקים וגבינת פטה, ו סלט אורז בר סלק עם פיסטוקים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים את הסלק: לשפשף את הסלק נקי, משאיר את העור על. אתה יכול להרתיח או לצלות את הסלק כדי לבשל אותם.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
2
אם רותחים, מרתיחים את הסלק בנפרד על ידי צבע (אחרת הסלק האדום יפעל לתוך הכתום, הופך את הסלק הכתום אדום).
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
3
מניחים כל אצווה של סלק בסיר ומכסים עם מים על ידי אינץ ' בערך.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
הוסף כמה כפיות מלח. מביאים לרתיחה ולהפחית לרתיחה. מבשלים עד שאתה יכול פשוט פירס בקלות עם מזלג, 30 עד 60 דקות, בהתאם לגודל של הסלק.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
ניקוז.
6
בואו מגניב. לשפשף את העורות.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
7
כדי לצלות את הסלק, לעטוף אותם בנייר כסף ולצלות אותם בתנור 204° במשך 1 עד 1 1/2 שעות, עד מזלג מכרז. אז תתקרר ותתקלף. ראה מתכון סלק קלוי שלנו.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
 בעוד הסלק בישול, להכין את ההלבשה ולהכין את שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
9
מניחים את כל המרכיבים ההלבשה לתוך צנצנת, לכסות ולנער עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גססוכר אדום גס
10
סלק במרינדה ברוטב: 
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
11
חותכים את הסלק לחתיכות 1/2 אינץ 'עד 1 אינץ'. נפרד לפי צבע ומניח בקערות נפרדות לזרוק עם קצת ההלבשה (להשתמש כשליש של ההלבשה). להירגע במשך שעה או עד יומיים.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
מפזרים כרוב פרוס עם קצת רוטב: 15 דקות עד שעה או שעתיים לפני ההגשה, מניחים את כרוב פרוס דק בקערה הגשה.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
13
מפזרים חצי מהרוטב הנותר על כרוב פרוס ולזרוק קלות מעיל העלים.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
14
מגישים: או ליצור סלט מורכב על ידי הצבת סלק, הדרים, מנטה, פטרוזיליה, על כרוב, זרועים פיסטוקים קלויים קצוצים, ו drizzzling עם ההלבשה הנותרת, או לזרוק הכל יחד, מפזרים עם פיסטוקים בסוף.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
כרובכרוב
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)

יין מומלץ: שרדונה, Gruener Veltliner, סוביניון בלאן

שרדונה, Gruener Veltliner, ו סוביניון בלאן הם הבחירה העליונה שלי לסלט הדר. לסוביניון בלאן ולגרונר יש גם תו הרבי המשלים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים ויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים סלט שמנת. שרדונה Lapis לונה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
לאפיס לונה שרדונה
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.