סלט הודו חריף עם רולים
הכנת סלט הודו חריף אורכת כ -15 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מספיק ל-8 מנות . מנה אחת מהמנה מכילה כ -24 גרם חלבון , 20 גרם שומן , וסך הכל 411 קלוריות . 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לא הרבה אנשים ממש אהבו את המנה העיקרית הזו. אם יש לכם עגבניות משומרות, תערובת גבינות מקסיקנית, רוטב סלט קרמי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותה. הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון סופגני של 57% , וזה טוב. סלט הודו אסייתי עם רוטב טבילה , סלט חסה עם שעועית שחורה חריפה וסלט אנצ'ילדה עוף דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מערבבים יחד בקערה את הודו, רוטב לסלט, עגבניות עם פלפלי צ'ילי ירוקים, פלפלי חלפיניו, בצל, אבקת צ'ילי ופלפל שחור עד לקבלת תערובת אחידה של סלט הודו.
ערמו את הטורטיות על צלחת המתאימה למיקרוגל וכסו במגבת נייר. חממו במיקרוגל עד שהטורטיות מתחממות, 20 עד 30 שניות.
מורחים כ-2 כפות סלט הודו על צד אחד של כל טורטיה; מפזרים מעל תערובת גבינות מקסיקנית וחסה. מקפלים את הקצוות המנוגדים של הטורטיה כך שיהיו חופפים עם המילוי.
מגלגלים את אחד הקצוות המנוגדים סביב המילוי בסגנון בוריטו.