סלט הירקות התת קרקעי שלי מסתובב 1 שעה מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 8 מנות עם 134 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם בטטות, מלח, חומץ תפוחים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר זול למדי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ולקטו אובו צמחוני דיאטה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 88%, המנה הזו מרהיבה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: תבשיל עוף תת קרקעי, קוויאר טקסס של צ'ילה אנדרגרונד, ו סלט קצ'ומבר או סלט קוצ' ומבר-סלט ירקות הודי.
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 אום. בקערה גדולה, לשלב את חמשת המרכיבים הראשונים.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מוסיפים שמן ומלח; לזרוק לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
3
מעבירים לתבנית צלייה רדודה משומנת. צולים 30-35 דקות או עד שהירקות רכים, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
4
מוסיפים עגבניות; אופים עוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מניחים אנדיב בקערה גדולה. בקערה קטנה מקציפים את שמונת מרכיבי הוויניגרט הראשונים. מקציפים בהדרגה שמן עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס
אנדיב
דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
יוצקים מעל אנדיב; לזרוק למעיל. מחלקים את אנדיב בין שמונה צלחות; למעלה עם ירקות קלויים.
סלט עובד ממש טוב עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. אתה יכול לנסות נהר קומאו ציד היל שרדונה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-60 דולר לבקבוק.
נהר קומאו האנטינג היל שרדונה
ליין זה ניחוחות ריחניים של לימון/ליים על האף המאפיינים את הבושם המקסים מפירות הגדלים בגבעת הציד. ייצור 2013 הושפע מקפוא באביב והיבולים הבאים היו בערך חצי מהגודל הרגיל. הקיץ היה אחד הטובים ביותר שנרשם והענבים היו נקיים להפליא, בשלים וטעמים עזים, ויצרו יין בעל ריכוז ומורכבות עזים שיחיה זמן רב מאוד.