סלט המקרוני הטוב ביותר של אמא
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו חלב מרוכז, מלח ופלפל, פלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מתכונים דומים: קציץ הבשר הטוב ביותר של אמא שלי, האורז הספרדי של אמא, ו מאפינס הקישואים הטובים ביותר של אמא.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים מקרוני, ומבשלים עד מכרז, כ 8 דקות. יש לשטוף מתחת למים קרים, ולנקז.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הגזר, בצל אדום, פלפל ירוק, פלפל אדום וסלרי.
מערבבים במיונז, חלב מרוכז, סוכר, חומץ, מלח ופלפל.
מוסיפים את המקרוני, זורקים בעדינות, מכסים ומקררים לפחות 8 שעות. אני בדרך כלל עושה את זה יום לפני הזמן, ומערבבים אותו מדי פעם כדי למזג את הטעמים. המקרוני יספוג חלק מהנוזל.