סלט חומוס ים תיכוני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט חומוס ים תיכוני. מנה אחת מכילה 386 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עגבניות, שמן זית, עלי נענע ועוד מספר מצרכים לעשות היום. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו סלט חומוס ים תיכוני, סלט חומוס ים תיכוני, ו סלט חומוס ים תיכוני (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק גבינה, חומוס, מנטה, שמן זית, שום לימון גרידה יחד בקערה בינונית; העונה עם מלח לפי הטעם. מניחים את התערובת בצד כדי להשרות בטמפרטורת החדר במשך 15 עד 30 דקות, או לכסות עם לעטוף פלסטיק ולתת לו להשרות במקרר לילה.
מוסיפים מיץ לימון ועגבניות לתערובת גבינה-חומוס וזורקים למעייל ביסודיות.
מחלקים ארוגולה בין 4 מנות בודדות תערובת גבינה במרינדה כפית על גבי. טוחנים פלפל שחור טרי סדוק ישירות על כל סלט.
מקשטים עם פלחי לימון, אם תרצה.