סלט חם של מורטדלה, פריזי, ארטישוק ופרמיג'אנו-רג' יאנו
סלט חם של מורטדלה, פריזי, ארטישוק ופרמיג'אנו-רג' יאנו נטול גלוטן, וראשוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה 32% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 622 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 40 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם ארטישוק לתינוק, טריז פרמיג'אנו-רג' יאנו, פריזי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בחומץ הבלסמי תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם גלידת תות רזה כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 71%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: סלט עם פרמיג'אנו-רג' יאנו ורוטב אנשובי, סלט פטריות עם שמן כמהין ופרמיג'אנו-רג' יאנו, ו סלט ארוגולה, שומר ופרמיג'אנו רג' יאנו.
הוראות
במחבת מטגן בגודל 12 עד 14 אינץ ' מחממים שמן זית עד לעישון.
מוסיפים בצל ושום ומקפיצים עד לריכוך, כ -4 דקות.
מוסיפים מורטדלה ומערבבים עד להשחמה קלה, כ -2 עד 3 דקות.
מוסיפים פריזי, טימין וחומץ בלסמי וזורקים עד שהם רק נבולים, בערך 45 עד 60 שניות. מתבלים במלח ופלפל גרוס טרי ומחלקים בין 4 צלחות. מגלחים גבינת פרמזן על כל סלט בעזרת קולפן ירקות ומגישים חם.