סלט חם של פירות החורף, Endives ו Pancetta
סלט חם של פירות החורף, Endives ו Pancettan נטול גלוטן, וללא לקטוז מנה צדדית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 296 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור חורף. אם יש לכם pancetta עבה, מלח ופלפל, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סלט חם עם ביצה ופנצ'טה, כרוב חורף + פנקטה פריך סלט עם טוסט גבינה Bleu, ו סלט עולש חורף עם שום ירוק בגריל, Pancetta & רך (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות מקצרת הדרים גדולה, לסחוט 1/2 כוס מיץ מחצאי הרימון.
מעבירים לסיר קטן ומרתיחים עד שהוא מופחת ל 3 כפות, על 10 דקות.
מעבירים את סירופ הרימון לקערה קטנה ומקציפים בחומץ ולאחר מכן בשמן. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל.
בסיר בינוני, לשלב את המים והסוכר ולהביא לרתיחה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
הוסף את הקינססס ולהגדיר מכסה קטן או צלחת חסינת חום ישירות על גבי כדי לשמור על הטריז שקוע. מבשלים מעל חום מתון עד רק רך, על 10 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר את quinces לצלחת להתקרר.
חותכים את quinces לתוך טריזים דקים.
במחבת גדולה, לבשל את pancetta מעל חום מתון עד פריך.
מסננים את הפנצ ' טה; שומרים 1 כף של השומן במחבת. להחזיר את המחבת לחום גבוה, להוסיף את endives ולבשל, משליך, עד רק התחמם.
מוסיפים את הקינסים, האגסים והפנצ ' טה, מתבלים במלח ופלפל וזורקים בעדינות.
טפטוף עם חלק מהרוטב, מפזרים את הטרגון ומגישים. להעביר את ההלבשה הנותרת בנפרד.