סלט חסה שרימפס ובוסטון עם שום, אנשובי ורוטב נענע
סלט חסה שרימפס ובוסטון עם שום, אנשובי ורוטב נענע דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 451 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. אם יש לכם מלח, גרידת לימון, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מתכונים דומים: סלט חסה בוסטון עם רוטב חוות חמאה, סלט אבוקדו חסה בוסטון ורוטב ליים, ו דיונון בגריל עם סלט חסה & מנטה, פטרוזיליה, אנשובי פסטו.
הוראות
בבלנדר, לשלב את אנשובי, שום, וגרידת לימון. דופק לקצוץ.
מוסיפים את המנטה, שמן, מיץ לימון, מלח ופלפל ומערבבים עד לקבלת חלקה.
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את השרימפס עד שהם פשוט הופכים ורודים, 2 עד 3 דקות.
מסננים את השרימפס ומעבירים אותם לקערת זכוכית בינונית או נירוסטה. זרוק את השרימפס עם חצי מהרוטב.
שים את החסה בכוס גדולה או קערת נירוסטה ולזרוק עם ההלבשה הנותרת.
שים את הירוקים על צלחות; למעלה עם שרימפס.
וריאציות:: גריל השרימפס במקום להרתיח אותם. שרימפס גדול יצטרך כשלוש דקות לכל צד.: תחליף צדפות ים גדולות, או בגריל או מרוסק, עבור שרימפס.
המלצת יין: הטעם המרענן של סלט זה דורש יין מרענן דומה. לקבלת ליווי נחמד, מגניב, לבחור אור, צמחים סוביניון בלאן מאזורי אלטו או קולי של איטליה.