המתכון קצוץ סלט טאקו עוף עם רוטב צ'יפוטלה מוכן תוך כ 40 דקות, והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מנה זו מכילה סביב 24 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 515 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. אם יש לך כמון, תירס אוזניים, מיונז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האבוקדו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס אבוקדו שוקולד / מוס אבוקדו שוקולד מריר מהיר כקינוח. נסו סלט טאקו עוף עם רוטב צ'יפוטלה שמנת, סלט טאקו עוף ושעועית שחורה עם רוטב צ'יפוטלה, ו סלט טאקו קצוץ עם רוטב קטלינה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים גריל בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
2
מברשת עוף בכל רחבי עם שמן; העונה עם מלח ופלפל. גריל שמן. עוף גריל עד מבושל דרך, מפנה פעם אחת, על 10 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפינו-נואר האורגני של סטולץ עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.