סלט טונה בגריל Niçoise עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ואת הבמנה זו יש: 483 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו סטייקים טונה, רסק אנשובי מעוגל, ציפורן שום, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה מושלם עבור יום העצמאות. 80 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 97%. מתכונים דומים: סלט טונה בגריל Niçoise, Salade Niçoise עם פאן צרוב טונה, ו סלמון צלוי Niçoise.
הוראות
1
לטאטא יחד חומץ, שאלוט, חרדל, רסק שום, ומרח אנשובי בקערה קטנה עד בשילוב היטב, ולאחר מכן להוסיף שמן בזרם איטי, לטאטא עד emulsified.
מרכיבים שתצטרך
משחת אנשובי
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שמנת מתוקה נוספת
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מבשלים שעועית בסיר 4 עד 6 ליטר של מים מלוחים רותחים, חשוף, עד רך, 3 עד 4 דקות, ולאחר מכן מיד להעביר עם כפית מחוררת לקערה של קרח ומים קרים כדי להפסיק לבשל.
מוסיפים תפוחי אדמה למים רותחים ומבשלים, חשופים, עד מכרז, 15 עד 20 דקות, ולאחר מכן לנקז במסננת. חצי תפוחי אדמה בעוד עדיין חם (לקלף אם תרצה) ולזרוק עם 2 כפות רוטב בקערה, ואז מגניב.
הכן גריל לבישול. אם באמצעות גריל פחם, פתחי אוורור בתחתית הגריל, ואז פחם אור. אש פחם הוא בינוני חם כאשר אתה יכול להחזיק את היד 5 אינץ ' מעל מתלה עבור 3 עד 4 שניות. אם באמצעות גריל גז, מבערים מחממים על גבוה, מכוסה, 10 דקות, ואז להפחית את החום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
6
מברשת טונה עם שמן ועונה עם מלח ופלפל, ואז גריל על מתלה משומן קלות, חשוף, מתהפך פעם אחת, עד השחמה בחוץ אבל עדיין ורוד במרכז, 6 עד 8 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
קלמנטינות, כל אחת
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
7
בואו טונה לעמוד 3 דקות, ואז לפרוץ גדול (3 אינץ') חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
קלמנטינות, כל אחת
8
להעביר טונה למגש גדול טפטוף עם 2 עד 3 כפות ההלבשה העליון עם צלפים.
שעועית ניקוז יבש טפיחה. לזרוק שעועית בקערה עם 1 רוטב כף ומלח ופלפל לפי הטעם, ולאחר מכן להעביר מגש. לזרוק חסה בקערה עם 2 כפות רוטב ומלח ופלפל לפי הטעם, ולאחר מכן להעביר מגש. לזרוק עגבניות בקערה עם 1 רוטב כף ומלח ופלפל לפי הטעם, ולאחר מכן להעביר מגש.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
פלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץ
מסדרים זיתים וביצים על מגש ומפזרים סלט פטרוזיליה ו / או בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
בלילת לחם תירס
1 בצל אדום, קוביות קטנות
תערובת עוגה טבעית באריזה
12
מגישים סלט עם נשאר רוטב בצד.
1
* טונה יכולה להיות מבושלת במחבת גריל משומנת היטב חם קל על חום גבוה בינוני.* שעועית ותפוחי אדמה ניתן לבשל 1 שעה קדימה ונשמר בטמפרטורת החדר. לזרוק תפוחי אדמה עם רוטב בעוד חם ולתת לעמוד. לא להתלבש שעועית עד ממש לפני ההגשה.
מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם הבחירה הראשונה שלי לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. מרלו חוות ברינג ' ר האוול (Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch) עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 35 דולר לבקבוק.