גשו לסופר וקנו צלפים, שמן זית, גרידת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. נסו סלט קוסקוס ישראלי, סלט קוסקוס ים תיכוני, ו סלט קוסקוס ישראלי מהיר (מתכונים דומים).
יוצקים את הקוסקוס החם לתערובת ומערבבים היטב. מכסים ומניחים בצד במשך 10 עד 15 דקות, ערבוב מדי פעם. רק לפני ההגשה, מערבבים את הבצל הירוק, בזיליקום, מיץ של לימון 1/2, ועוד 1 כפית מלח. טעם לתבלינים ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.