סלט טונה צרוב עם ויניגרט לימון-Caper ו Quesadillas פטה
, שהוא מוצק. מתכונים דומים: טונה צרובה עם ויניגרט עגבניות לימון, לימון קפר טאקו סלט טונה, ו עגבניות בגריל מחבת וסלט פטה עם רוטב קלפי לימון.
הוראות
1
כדי להכין ויניגרט, לשלב הראשון 6 מרכיבים; מערבבים עם מקצף. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
כדי להכין את הקסדיות, לנקז את השעועית דרך מסננת מעל קערה, הזמנת 1 כף שעועית נוזלי, ולהשליך את הנוזל שנותר.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
3
שלב 1/2 כוס שעועית, 1 כף שמור נוזל, אורגנו בקערה קטנה, מחית עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
תוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
4
מורחים תערובת שעועית באופן שווה מעל 2 טורטיות.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואות
20 עד 25 עלי תרד שלמים
5
מפזרים כל טורטיה עם 1/4 כוס גבינה; העליון עם טורטיות שנותרו, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
6
מפזרים דגים עם 1/2 פלפל כפית.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ממתק תמנון בריט
7
מחממים את השמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
8
מוסיפים דגים; מבשלים 2 דקות בכל צד עד שהדגים הם בינוניים-נדירים או רצויים ברמה של דוניות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
9
הסר דגים מחבת; קוצצים דג גס.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
10
מחבת חום מצופה בתרסיס בישול על חום בינוני. לבשל קסדיות במשך 4 דקות בכל צד או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי רב-גרעיני מבושל חם
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
11
הסר quesadillas מחבת; לחתוך כל אחד ל 8 פלחי.
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
12
מערבבים את הויניגרט, שעועית נותרת, ירקות, עגבניות וזיתים; לזרוק היטב. מסדרים 2 כוסות סלט על כל אחד 4 צלחות; לחלק את הדגים באופן שווה בין סלטים. למעלה כל מנה עם פלחי quesadilla 4.
טונה עובדת ממש טוב עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. מרלו שני ויינס עמק קולומביה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 7 דולר לבקבוק.