סלט טורטליני עם ויניגרט עשבי תיבול טריים ועגבניות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו סלט טורטליני עם ויניגרט עשבי תיבול טריים ועגבניות. מתכון זה מכין 15 מנות עם 359 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם עלי טרגון, שמן זית, עלי פטרוזיליה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב העגבניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ורוד אדמונית פופקורן כדורי כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 44%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: סלט טורטליני עם ויניגרט עגבניות בגריל, סלט טורטליני, עוף ותרד עם ויניגרט עגבניות-בלסמי, ו בקלה שחורה מוקפצת עם ויניגרט שאלוט-לימון וסלט עשבי תיבול טריים.
הוראות
הביאו סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על אש גבוהה. מבשלים את הטורטליני לפי הוראות החבילה. כשהוא מבושל לחלוטין, מסננים וזורקים עם 2 כפות משמן הזית ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר.
בינתיים, בקערת ערבוב לא תגובתית, שלבו את קוביות העגבניות, עשבי התיבול, שאלוט, מיץ הלימון ושאר 1 1/4 כוסות שמן זית.
מערבבים לשילוב ומתבלים במלח ופלפל אפור לשילוב. כשהטורטליני התקרר לטמפרטורת החדר לזרוק עם הוויניגרט.
להגשה, מרפדים את היקף מגש ההגשה הגדול בפרוסות חופפות של המוצרלה. כף את סלט הטורטליני במרכז ופזר את עלי הארוגולה מעל.