סלט טלה חם עם רימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 580 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שאלוט, שיני שום, מנטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במלח ים גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קליפת שוקולד-שקדים עם מלח ים כקינוח. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט תרד עם רוטב סלט רימון חם, סלט עדשים חם Speckled W / קייל זרעי רימון, ו סלט טלה ותפוח חם (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מחממים סיר גדול אטום ovenproof מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מוסיפים את הטלה ואת יון חום כל הצדדים, 6 עד 8 דקות בסך הכל.
חותכים את הרימון לשניים. החזק רימון אחד חצי מעל הצלחת ופגע בחלק האחורי שלו עם כף עץ כדי לדפוק את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
רימון
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
14
קח את החצי השני של הרימון וסחוט את המיץ שלו על הסלט. אם אתה רוצה סלט עסיסי, חזק יותר, fruitier, להוסיף כמה כפות של מולסה רימון. לפזר את צנוברים קלויים גבינת פטה מעל, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
מולסה רימונים
סלט מעורב עלים, שטוף ויבש
רימון
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
15
מגישים את הסלט בעוד הטלה הוא עדיין חם (שומן כבש קר מקפיא באופן בלתי מעורר תיאבון), עם פיתה מחוממת בצד.