סלט ירקות בולגור
סלט ירקות Bulgur יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף מנות ראשונות שלך. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 164 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו תרד לתינוק, שמן זית, חצילים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט ירקות בולגור, סלט בולגור ירק ים תיכוני, ו סלט ירקות-Bulgur עם רוטב חמאה.
הוראות
שלב בולגור ומים רותחים-חמים בקערה ולתת לעמוד, מכוסה, 20 דקות. קצפת עם מזלג ועונה עם מלח ופלפל. מגניב במקצת.
בעוד בולגור עומד, חום 1 כף שמן במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז סקווש sauté ובצל עם מלח ופלפל לפי הטעם, ערבוב, עד רך, על 5 דקות.
מעבירים ירקות מבושלים עם כפית מחוררת לצלחת גדולה כדי להתקרר.
מוסיפים 3 כפות הנותרים שמן למחבת וחום על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז חציל sauté עם מלח ופלפל לפי הטעם (להוסיף עוד שמן, 1 כף בכל פעם, אם יש צורך), ערבוב, עד חום זהוב ומכרז, על 6 דקות.
מעבירים חצילים עם כפית מחוררת לצלחת כדי להתקרר.
בעדינות לזרוק ירקות מבושלים עם בולגור, עגבניות, מלפפון, תרד, בזיליקום, ויניגרט, מלח ופלפל לפי הטעם.