סלט ירקות חרדל גלם עם Gruyère ו קרוטונים אנשובי
סלט ירקות חרדל גלם עם Gruyère ו קרוטונים אנשובי עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מנה אחת מכילה 435 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 38 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. 12 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו אנשובי, חרדל, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו סלט ירקות חרדל עם רוטב אנשובי, שן הארי ירוק עם ביצה מטוגנת, קרוטונים, רוטב אנשובי מ ' פראני של, ו ביצים עם קרוטונים חרדל דיז'ון (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים אנשובי ושום בקערה קטנה. בהדרגה להקציף בשמן.
מניחים קוביות לחם בקערה בינונית.
טפטוף 2 כפות שמן אנשובי מעל, משליך מעיל.
מפזרים לחם עם מלח, פלפל, וחצי גבינה; לזרוק מעיל.
ריסוס גיליון אפייה rimmed עם תרסיס nonstick. לפזר לחם על הסדין.
אופים קרוטונים עד פריך וזהב, ערבוב מדי פעם, כ -20 דקות. תניח בצד.
מידה 8 כוסות (ארוז באופן רופף) ירקות חרדל ומניחים בקערה גדולה (שומרים את כל הירוקים הנותרים לשימוש נוסף).
מוסיפים קרוטונים והגבינה שנותרו לקערה.
להקציף 5 כפיות מיץ לימון לתוך שמן אנשובי שנותר; רוטב העונה עם מלח, פלפל, ומיץ לימון יותר, אם תרצה.
להוסיף רוטב לסלט; לזרוק למעיל.