תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סלט ירקות שורש קלוי. מנה אחת מכילה 330 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. אם יש לכם אגוזי מלך, גזר, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו סלט ירקות שורש קלוי, סלט עם ויניגרט ירקות שורש קלוי, ו סלט ירקות שורש ופסטה קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
2
בקערה גדולה, לשלב את הבצל, גזר וגזר לבן.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, לקלייה
קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
3
מוסיפים את השמן, herbes de Provence, מלח ופלפל; לזרוק מעיל באופן שווה. פזר את הירקות על תבנית אפייה גדולה לא דביקה וצלה במשך 20 דקות. הפוך את הירקות מעל וצולים עד מכרז ומתחיל חום, 15 עד 20 דקות יותר. תניח את הירקות בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן