המתכון הטוב ביותר ברביקיו סלט כרוב מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. זה מנות ראשונות יש 140 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך חלב, כרוב, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכונים דומים: נקניקיות חזיר וסלט כרוב ברביקיו, המבורגרים חזיר ברביקיו עם סלט כרוב, ו כריכי ברביקיו חזיר עם סלט כרוב.
הוראות
1
מערבבים כרוב וגזר בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננס
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
לטאטא יחד סוכר ו -7 מרכיבים הבאים עד מעורבב; לזרוק עם ירקות. כיסוי וצינה לפחות 2 שעות.
יין זינפנדל ורוזה הם בחירה מצוינת לברביקיו. רוזה מרעננת בטמפרטורות חמות ומשלימה רטבים ומתובלים ומתובלים. זינפנדל היא בחירה קלאסית של יין אדום לברביקיו, במיוחד לצלעות חזיר ובשר בקר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מאחז הר האוול זינפנדל. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 50 דולר.