סלט כרוב יווני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 381 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח ופלפל, פלפל, גבינת פטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: סלט כרוב בסגנון יווני, סלט כרוב יווני שלוש שעועית, ו סלט כרוב יווני קצוץ.
הוראות
1
מחממים התנור ל 40
2
בסיר גדול של מים רותחים, לבשל את עלי כרוב עד רק רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מסננים ושוטפים מתחת למים קרים כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
4
מעבירים את הכרוב למגבת מטבח נקייה וסוחטים יבש. Fluff את העלים, קוצצים אותם גס ולהעביר לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
5
מברישים את שני צידי הפיתות בשמן זית ואופים במשך כ 8 דקות, או עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
6
חותכים את פיתה לתוך טריזים.
מרכיבים שתצטרך
7
בקערה קטנה, לשלב את 1/4 כוס שמן זית עם מיץ לימון ופלפל אדום כתוש ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את עגבניות הענבים, הזיתים והפטה המתפוררת לכרוב וזורקים.