קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות92
מגזין

סלט כרוב יווני

סלט כרוב יווני
סלט כרוב יווני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 381 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח ופלפל, פלפל, גבינת פטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: סלט כרוב בסגנון יווני, סלט כרוב יווני שלוש שעועית, ו סלט כרוב יווני קצוץ.

הוראות

1
מחממים התנור ל 40
2
בסיר גדול של מים רותחים, לבשל את עלי כרוב עד רק רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מסננים ושוטפים מתחת למים קרים כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
4
מעבירים את הכרוב למגבת מטבח נקייה וסוחטים יבש. Fluff את העלים, קוצצים אותם גס ולהעביר לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
5
מברישים את שני צידי הפיתות בשמן זית ואופים במשך כ 8 דקות, או עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
6
חותכים את פיתה לתוך טריזים.
מרכיבים שתצטרך
7
בקערה קטנה, לשלב את 1/4 כוס שמן זית עם מיץ לימון ופלפל אדום כתוש ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את עגבניות הענבים, הזיתים והפטה המתפוררת לכרוב וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
9
תוסיף את התחבושת ותזרוק למעיל.
10
מגישים את סלט כרוב עם פלחי פיתה קלויים.
מרכיבים שתצטרך