קושימומחה
מוכן ב13 שעות, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

סלט כרוב כבוש

סלט כרוב כבוש
. אם יש לך פימנטו, פלפל, חומץ סיידר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 13 שעות ו-40 דקות. נסו סלט כרוב כבוש, סלט כרוב כבוש, ו סלט כרוב כבוש (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר לשלב את המלח, חומץ, זרעי קימל וסוכר. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני. מערבבים את הכרוב הכבוש, בצל, סלרי, פלפל ופימנטו.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימלזרעי קימל
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
פימיינטוס פרוס דק או פלפל אדום קלויפימיינטוס פרוס דק או פלפל אדום קלוי
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר מהחום ולתת לרבד לילה לפני ההגשה.