קושימומחה
מוכן ב13 שעות, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

סלט כרוב כבוש

סלט כרוב כבוש
. אם יש לך פימנטו, פלפל, חומץ סיידר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 13 שעות ו-40 דקות. נסו סלט כרוב כבוש, סלט כרוב כבוש, ו סלט כרוב כבוש (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר לשלב את המלח, חומץ, זרעי קימל וסוכר. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני. מערבבים את הכרוב הכבוש, בצל, סלרי, פלפל ופימנטו.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימלזרעי קימל
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
12 חבילות כל אחת) אפונה קפואה, מופשרת12 חבילות כל אחת) אפונה קפואה, מופשרת
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מהחום ולתת לרבד לילה לפני ההגשה.