סלט כרוב ניצנים
סלט כרוב ניצנים נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 ומספק כ 3 מנות. מנה זו מכילה כ 22 גרם חלבון 57 גרם של שומן, וסך הכל 741 קלוריות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך כרוב ניצנים, קרוטונים unseasoned, חומץ יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכונים דומים: כרוב ניצנים Baaji (כרוב ניצנים מתובל הודי), סלט כרוב ניצנים, ו סלט כרוב ניצנים.
הוראות
נבטים לשטוף, לנקז, ולהשליך עלים דהוי. באמצעות סכין קטנה וחדה, לקצץ קצה גזע של כל נבט לשחרר שכבת עלים, ולאחר מכן למשוך את העלים מן הנבט (שמור). המשך לקצץ ולהשליך גזע, מושך את (ושמירה) עלים עד רק על 1/2 אינץ נשאר של מרכז נבט; לחתוך את החלק הזה חצי לאורכו. חזור על עלים נפרדים על נבטים הנותרים.
חותכים בייקון לקוביות 1/4 אינץ'. ב-wok 14 אינץ', מחבת 14 אינץ', או מחבת 6-8 ליטר רחבה, מערבבים בייקון לעתים קרובות על חום בינוני גבוה עד השחמה, כ -10 דקות; להעביר עם כפית מחוררת מגבות נייר לניקוז.
יוצקים טיפות בייקון מחבת ושמורה, אם תרצה ההלבשה.
בינתיים, בקערה קטנה, מערבבים 5 כפות שמן זית, 5 כפות חומץ, שאלוט, שום, טימין, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. מקלפים בצל וחותכים לאורכם לרסיסים דקים.
חזור 1 כף בייקון טפטוף למחבת או להוסיף 1 כף שמן זית; להוסיף בצל פרוס 1 כף חומץ. מערבבים לעתים קרובות על חום בינוני גבוה עד בצל הוא רפוי משחי קלות, על 8 דקות.
יוצקים לתוך קערה עם תערובת חומץ ושמן זית.
הוסף עוד כף בייקון טפטוף (להשליך כל שנותר) או שמן זית כדי פאן על חום גבוה; כאשר חם, להוסיף עלים כרוב ניצנים ומערבבים עד צליעה, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים קרוטונים, בייקון, ותערובת שמן וחומץ למחבת; מערבבים עד חם ומעורב היטב.
יוצקים לתוך קערה רחבה ומפזרים ביצה קצוצה.
מוסיפים עוד מלח ופלפל לפי הטעם.