אם יש לך פלפל, פלפלים חלפיניו, חרדל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : כרוב אדום פריך סלט כרוב, כרוב אדום פריך סלט כרוב, ו סלט כרוב קראנצ'י נאפה.
הוראות
1
לזרוק יחד את הכרוב, גזר, בצל, פלפלים ופלפלים חלפיניו בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
(שמור 1 כף)
קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מקציפים יחד את החומץ, החרדל והסוכר בקערה בינונית; מתבלים במלח ופלפל. לאט לאט להקציף בשמן.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'