קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות10
ציון בריאות22
סוגי מאכליםסלט
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

סלט כרוב קיץ

סלט כרוב קיץ
. זה מושלם עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, חומץ בלסמי, חצאי חזה עוף, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו קיץ הדר-סלט כרוב כוסברה, לחמניות קיץ גזר קלוי עם כרוב, ו כרוב קיץ מטוגן עם תפוחי אדמה מטוגנים, פטה ושמיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב את כרוב מגורר עוף בקערת ערבוב גדולה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2
לטאטא יחד את החומץ, לתבל אטריות ראמן, וסוכר בקערת ערבוב עד הסוכר מומס. לאט לאט לשפוך את שמן הזית לתוך תערובת החומץ, במהירות לטאטא לשלב את השמן לתוך ההלבשה. מערבבים את הבצל הירוק, ואז לשפוך את הרוטב על תערובת הכרוב. לזרוק את הסלט עד מצופה באופן שווה עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
אטריות ראמןאטריות ראמן
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
מפזרים פרוסות שקדים וזרעי שומשום לשרת.
מרכיבים שתצטרך
שקדים פרוסיםשקדים פרוסים
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ