תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט לאו מעורב עם בוטנים בצלצלים מטוגנים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 96 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. אם יש לך שמן צמחי, עגבניות, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו סלט פפאיה ירוק של צ'ארלס Phan עם Rau רם, בוטנים, בצלצלים פריכים, סלט שעועית גן מעורב עם שאלוט, ו סלט תפוחי אדמה מעורבב עם בזיליקום מתוק וצליצלים (מתכונים דומים).
הוראות
1
להפריד את חלמון הביצה מן הלבן. פרוס דק את הלבן.
מרכיבים שתצטרך
2
שים את חלמון הביצה בבלנדר, להוסיף את החומץ והדבש להתמזג עד חלקה. עם בלנדר על, לאט לשפוך את 2 כפות בתוספת 2 כפיות שמן. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
3
במחבת בינונית, חום 1/4 אינץ ' של שמן.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיף את טבעות שאלוט ומטגנים על חום מתון, ערבוב כמה פעמים, עד חום זהוב פריך, על 3 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר את טבעות שאלוט מגבות נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את השום לשמן החם ומטגנים, ערבוב כמה פעמים, עד הזהב, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
6
מעבירים את השום למגבות הנייר.
מרכיבים שתצטרך
7
בקערה גדולה, לטפטף את פרוסות עגבניות ומלפפון עם 1 כף של ההלבשה ולזרוק בעדינות. מסדרים את הפרוסות סביב מגש.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיף את מסקלן, גרגיר הנחלים ופרוס ביצה לבן לקערה, העליון עם ההלבשה הנותרים לזרוק היטב. תלוש את הסלט על המגש, מקשטים עם הבוטנים ואת שאלוט מטוגן ושום ומגישים.