סלט ליים יצוק עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 מתכון משרת 10 . מנה אחת של מנה זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל של 186 קלוריות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו גזר, מים, פלפל מקף, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 14%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו סלט יצוק סורבה ליים, סלט ביצים יצוק, ו סלט אגוזי חמוציות יצוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה, יוצקים מים רותחים על ג ' לטין. מערבבים להתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מוסיפים מים קרים, חומץ, מלח ופלפל אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
8 (U-12) שרימפס
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
3
יוצקים 1 כוס תערובת לתבנית של 6 כוסות; מניחים בצד. מצננים את הג ' לטין שנותר למשך 30 דקות, ואז מוסיפים מיונז ומערבבים עם מקצף סיבובי עד לקבלת תערובת חלקה. מצננים עד שכמעט מתייצבים. בינתיים מצננים ג ' לטין בתבנית עד כמעט להתייצבות. הופכים תערובת מיונז / ג ' לטין לקערה ומקציפים עד שהיא תפוחה. מקפלים פנימה ירקות. כפית לתוך עובש. מצננים עד ליציבות. פתח את התבנית להגשה.