סלט מדוזות
גשו לסופר וקנו רוטב סויה, פלפל סצ'ואן, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: סלט kachumber או סלט kuchumber-סלט ירקות הודי, סלט מקסיקני-סלט זה לא רק סלט זה ארוחה, ו סלט עוף סיני ללא אשמה-סלט זה קל, בריא ומלא טעם.
הוראות
כדי להכין את המדוזה, לשטוף את המדוזה מתחת למים זורמים קרים. ואז למלא קערה גדולה עם מים קרים ולתת את המדוזה להשרות במשך שעה, עד הגדילים הם גמישים ולא מלוחים.
בינתיים, חום את השום ואת הבצל הירוק בשמן על אש נמוכה במחבת ווק או סאוט. כאשר משחימים, מוסיפים את המדוזה ואת שאר החומרים.
מערבבים היטב, ואז מקשטים עם כוסברה קצוצה.
מגישים קר או פושר. שאריות מדוזות יכולות להיות בקירור במשך 4-5 ימים.