סלט מימוזה
סלט מימוזה דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 108 קלוריות. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 12. אם יש לכם שמפניה, מיץ תפוזים, תותים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 44%. מתכונים דומים: סלט פירות מימוזה, סלט מימוזה (סלט טונה שכבתי), ו סלט קינואן ואספרגוס עם ויניגרט מימוזה.
הוראות
מסדרים חלקים כתומים בעובש טבעת משומן קל 8 עד 10 כוס; להפריש.
מפזרים ג ' לטין מעל 1/2 כוס מיץ תפוזים בקערה גדולה; מערבבים ולתת לעמוד 1 דקה.
להביא הנותרים 1/2 כוסות מיץ תפוזים וסוכר לרתיחה בסיר קטן, ערבוב כל הזמן; מערבבים לתוך תערובת ג ' לטין. מערבבים בשמפניה. צמרמורת עד עקביות של ביצה ללא הפסד לבן; לשפוך על חלקים כתומים עובש. כיסוי וצינה 8 שעות.
Unmold על צלחת הגשה מרופדת ירקות סלט מעורבים.
מניחים תותים במרכז התבנית.