סלט מלפפון פריך
סלט מלפפון פריך יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 59 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך בצל רסיס דק, חומץ אורז, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו סלט מלפפון פריך, סלט כרוב פריך מלפפון, ו סלט מלפפון אנגלי פריך ומרענן (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף מלפפונים, אם תרצה בכך.
חותכים חצי לאורכו, ועם כף, לגרוף החוצה ולהשליך זרעים.
חותכים מלפפונים באלכסון לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
שים מלפפונים במעטפת להגדיר מעל קערה גדולה ומערבבים עם מלח.
מניחים משקל על מלפפונים (1-גל. תיק פלסטיק נעול zip מלא מים עובד היטב). כיסוי וצינה לפחות 1 שעה או עד 4 שעות. זרוק נוזל.
בקערה, להקציף חומץ, מיץ ליים, סוכר, שמן שומשום, פתיתי צ ' ילי עד מעורבב היטב.
מערבבים מלפפונים סחוטים ואת הבצל רסיס.
מפזרים סלט עם זרעי שומשום קלוי.