סלט נקטרינה, פרוסצ'וטו ואנדיב דורש בערך 50 דקות מתחילתו ועד סופו. תמורת 2.16 דולר למנה , תקבלו ארוחת בוקר ל-9 מנות. מנה אחת מכילה 257 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -17 גרם שומן . אדם אחד שמח שניסה את המתכון הזה. אם יש לכם שקדים, קורט טימין, חרדל דיז'ון וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה נטולת גלוטן וללא מוצרי חלב . הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 55% . ציון זה מוצק. מתכונים דומים: סלט אנדיב קלוי עם פרוסצ'וטו, תאנים ופיסטוקים , סלט פירות נקטרינה, אוכמניות ובזיליקום , וסלט רדיקיו ואנדיב עם פקאנים, תפוח ומנדרינה .
הוראות
1
קוצצים נקטרינה אחת; פורסים את שאר הנקטרינות ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
נקטרינהname
2
מניחים נקטרינה קצוצה בסיר קטן עם מים וסוכר. מביאים לרתיחה; מבשלים עד שהנוזל מצטמצם ל-1/4 כוס. מסננים וזורקים את המוצקים; מצננים את הנוזל לחלוטין.