סלט סובה עם בטטה בגריל, חצילים ופלפל אדום
סלט סובה עם בטטה בגריל, חצילים ופלפל אדום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 966 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לך סובה, שמן שומשום, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. עם כפית ציון של 75% המנה הזאת די טובה. נסו סלט בטטה ופלפל אדום בגריל, סלט חצילים ופלפל בגריל, ו תפוח אדמה מתוק בגריל ופלפל בל לזרוק (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים פרוסות תפוחי אדמה בסיר, ומכסים במים; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים במשך 5 דקות או עד פריך במכרז; לנקז. לשטוף עם מים קרים; לנקז היטב.
מערבבים את המיץ ואת 5 המרכיבים הבאים (מיץ דרך שום) בשקית ניילון גדולה zip-top.
מוסיפים פרוסות תפוחי אדמה, חצילים ופלפל פעמון לשקית; חותמים ומרינים במקרר במשך 1 שעה, הופכים את התיק מדי פעם.
הסר את הירקות מהתיק, הזמנת מרינדה.
מניחים את הירקות על מתלה גריל מצופה בתרסיס בישול, וגריל במשך 4 דקות בכל צד או עד שנעשה, מתבלים לעתים קרובות עם מרינדה שמורות 1/2 כוס.
מניחים ירקות על מגש; טפטוף עם המרינדה הנותרים.
שלב בצל ו 5 מרכיבים הבאים (בצל דרך ג ' ינג ' ר).
מניחים סובה בקערה גדולה, טפטוף עם ההלבשה.