סלט סטייק בגריל
גשו לסופר וקנו שמן זית, פלפלים קלויים, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 67%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון סלט סטייק פורטובלו בגריל עם אבוקדו, ליים ותירס בגריל, סלט סטייק בגריל עם גבינה כחולה + ענבים בגריל, ו סלט סטייק בגריל.
הוראות
שלב את המלח, אבקת השום והפלפל; לשפשף מעל סטייק. הרטיבו מגבת נייר בשמן בישול; בעזרת מלקחיים עם ידית ארוכה, שפשפו על מתלה הגריל לציפוי קל.
סטייק גריל, מכוסה, על אש בינונית במשך 6-8 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע לעשייה הרצויה (עבור בינוני-נדיר, מדחום בשר צריך לקרוא 145 ניתנים לזיהוי; בינוני, 160 ניתנים לניתוק; כל הכבוד, 170 ניתנים לניתוק).
מניחים פרוסות בצל על עובי כפול של נייר כסף כבד (בערך 12 אינץ'. כיכר). מקפלים נייר כסף סביב הבצל ואוטמים היטב. צולים, מכוסים, על אש בינונית במשך 16-20 דקות או עד שהבצל רך. פתח את נייר הכסף בזהירות כדי לאפשר לאדים לברוח.
תן סטייק לעמוד במשך 5 דקות. בינתיים, בקערה גדולה, שלבו את הירוקים, השעועית, הפלפלים האדומים והבצל בגריל.
בקערה קטנה מקציפים את החומץ, הבזיליקום, השמן והחרדל.
יוצקים 1/4 כוס מעל סלט; לזרוק למעיל. מחלקים בין ארבע צלחות סלט. פורסים סטייק אגף על פני התבואה; מסדרים מעל סלטים.
יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner
שרדונה, סוביניון בלאן וגראנר וולטלינר הם הבחירות המובילות שלי לסלט. לסוביניון בלאן ולגרונר וולטלינר יש תווים רבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים לסלט שמנת. ה וי די רומאים שרדונה עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 36 דולר לבקבוק.
![וי די רומאים שרדונה]()
וי די רומאים שרדונה
יין יבש עשוי 100% ענבי שרדונה.