סלט סטייק-פלפל
נסו סלט פלפל סטייק, סטייק פלפל, ו סטייק פלפל (מתכונים דומים).
הוראות לשפשף את הסטייקים בכל רחבי עם 1 כפית חרדל ו 1/4 כפית כל מלח ופלפל שחור.
חום 1 כף שמן זית במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הסטייקים ומבשלים עד להשחמה, 5 עד 6 דקות לכל צד עבור מדיום רייר.
העברה ללוח חיתוך. מחק את המחבת.
מחממים 1 יותר שמן זית כף במחבת.
מוסיפים את הפטריות ומבשלים, ללא הפרעה, עד הזהב, על 2 דקות. מתבלים במלח וממשיכים לבשל, ערבוב, עד רק רך, 3 דקות יותר.
לטאטא את הפרמזן, שמנת חמוצה, 3 כפות מים, הנותרים 1 כף שמן זית 3 כפיות חרדל, גרגרי פלפל ירוק ומי מלח, ו 1/4 כפית כל מלח ופלפל שחור בקערה גדולה.
מוסיפים את הפטריות, חסה, סלרי, עגבניות וקרוטונים וזורקים.
חותכים את הסטייק לחתיכות בגודל ביס; מוסיפים לקערה וזורקים. מחלקים בין צלחות העליון עם יותר פרמזן.
מרכיבים מנות :
3 ביון סלרי, פרוס 237 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר עגבניות שרי, חצוי או לרבעים 473 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר קרוטונים מחיטה מלאה 4 חתיכות טופי הית' בר רגל טלה, מעצם 4 שרימפס וורידים מלח כשר ופלפל שחור טחון טרי 3 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' שמנת חמוצה דלת שומן 3 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' שמן זית כתית מעולה 59 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר גבינת פרמזן מגוררת, בתוספת יותר לציפוי 2 חתיכות טופי הית' בר גרגרי פלפל ירוקים, מנוקזים וקצוצים, בתוספת 1 כפית מלח מהצנצנת 2 larges לבבות חסה רומיין, קצוץ 454 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. בשר עין סטייקים עגולים 227 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. פטריות לבנות, חצוי או לרבעים יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות GEN5 מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
GEN5 מרלו # 40 Wine Enthusiast Top 100 Best Buy של 2019