קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

סלט סלמון מעושן

סלט סלמון מעושן
מנה זו מכילה כ 0 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 32 קלוריות. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 6 . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. אם יש לכם פלפל, צלפים, סלרי בקוביות קטנות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: סלט סלמון מעושן, סלט פסטה סלמון מעושן, ו סלט סלמון מעושן עם רוטב Bearnaise Dilled.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 218° ומסדרים מתלה באמצע.קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום ומניחים את צד עור הסלמון על נייר הכסף.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לטפטף את השמן על הסלמון, לשפשף אותו לתוך שכבה אפילו עם האצבעות שלך, ומתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
3
אופים את הסלמון עד שהוא פשוט אטום כל הדרך או במרכז החלק העבה ביותר של פילה רושם 57° עד140 על מדחום מיידי לקרוא, על 10 עד 17 דקות.באמצעות מרית שטוחה כדי להגיע בין העור והבשר, להרים את הסלמון ולהעביר אותו לצלחת, עוזב את העור מאחור. (זה בסדר אם הסלמון מתפרק קצת.) להיפטר רדיד ועור.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
בואו הסלמון להתקרר מעט בטמפרטורת החדר, על 5 דקות. מקררים חשופים עד מקורר לחלוטין, לפחות 2 שעות. (אם אתה לא משתמש בו מיד, מכסים את הסלמון הצונן ומקררים אותו עד 24 שעות.) מערבבים יחד את הבצל והחומץ בקערה גדולה, לא מגיבה ולתת לו לשבת במשך 15 דקות.באמצעות הידיים שלך, פתית את הסלמון הצונן לחתיכות בגודל ביס ומניחים אותם בקערה עם תערובת בצל וחומץ.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים בעדינות לשלב, נזהרים לא לשבור את הסלמון יותר מדי. טעם ועונה עם מלח ופלפל נוספים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
6
מגישים מיד או להירגע עד 4 שעות.