סלט סלמון מעושן
מנה זו מכילה כ 0 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 32 קלוריות. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 6 . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. אם יש לכם פלפל, צלפים, סלרי בקוביות קטנות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: סלט סלמון מעושן, סלט פסטה סלמון מעושן, ו סלט סלמון מעושן עם רוטב Bearnaise Dilled.
הוראות
מחממים את התנור ל 218° ומסדרים מתלה באמצע.קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום ומניחים את צד עור הסלמון על נייר הכסף.
לטפטף את השמן על הסלמון, לשפשף אותו לתוך שכבה אפילו עם האצבעות שלך, ומתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל.
אופים את הסלמון עד שהוא פשוט אטום כל הדרך או במרכז החלק העבה ביותר של פילה רושם 57° עד140 על מדחום מיידי לקרוא, על 10 עד 17 דקות.באמצעות מרית שטוחה כדי להגיע בין העור והבשר, להרים את הסלמון ולהעביר אותו לצלחת, עוזב את העור מאחור. (זה בסדר אם הסלמון מתפרק קצת.) להיפטר רדיד ועור.
בואו הסלמון להתקרר מעט בטמפרטורת החדר, על 5 דקות. מקררים חשופים עד מקורר לחלוטין, לפחות 2 שעות. (אם אתה לא משתמש בו מיד, מכסים את הסלמון הצונן ומקררים אותו עד 24 שעות.) מערבבים יחד את הבצל והחומץ בקערה גדולה, לא מגיבה ולתת לו לשבת במשך 15 דקות.באמצעות הידיים שלך, פתית את הסלמון הצונן לחתיכות בגודל ביס ומניחים אותם בקערה עם תערובת בצל וחומץ.
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים בעדינות לשלב, נזהרים לא לשבור את הסלמון יותר מדי. טעם ועונה עם מלח ופלפל נוספים לפי הצורך.
מגישים מיד או להירגע עד 4 שעות.