סלט סלק וגבינת עזים של ג'ינה
אם יש לכם אגוזי פקאן, חומץ בלסמי, סלק מפוספס, וכמה מרכיבים אחרים על היד, אתם יכולים לעשות את זה. וזה טוב. נסו גבינת עזים בגריל של ג'ינה, סלק וסלט גבינת עיזים, ו סלק וסלט גבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר של מים קרים, מניחים סלק ולאחר מכן מביאים לרתיחה. אפשר סיר להתבשל עד הסלק הם במכרז אבל עדיין יש התנגדות קלה במרכזים. זה ייקח 8 דקות. מקלפים את הסלק וחותכים.
בקערה קטנה מקציפים יחד שמן זית ובלסמי. מתבלים במלח ופלפל.
בקערה גדולה נפרדת, לזרוק ארוגולה, סלק, פקאן וגבינת עזים.
טפטוף אותם עם רוטב ומגישים.