סלט סלק וגזר פיקנטי
סלט סלק וגזר פיקנטי עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן,, מתכון צמחוני יש 167 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו חומץ תפוחים, גזר, סלק, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 69%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: סלט סלק גזר, סלק גזר וסלט כרוב, ו סלט סלק, גזר ורימון.
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות צלזיוס (230 מעלות צלזיוס). מרססים תבנית צלייה בגודל 9 על 13 אינץ ' בתרסיס בישול.
מניחים את הגזר והבצל בצד אחד של התבנית, ואת הסלק בצד השני. ריססו את הירקות בתרסיס בישול. מכסים את התבנית בנייר אלומיניום.
צולים את הירקות בתנור שחומם מראש למשך 20 דקות, ואז חושפים מחבת וצולים עד להשחמה ורכה, כ -20 דקות נוספות.
הקציפו יחד את הדבש, פלפל הצ 'יפוטלה הטחון, חרדל דיז' ון, שמן זית, תה, חומץ תפוחים ומלח עד שהתערובת חלקה והמלח נמס.
מניחים את הגזר הקלוי, הבצל והסלק לקערה גדולה ויוצקים את הרוטב על הירקות. בעדינות לזרוק ירקות כדי מעיל עם ההלבשה.
להגשה, הניחו 1 כוס ארוגולה על כל אחת מ -5 צלחות סלט, ואז הוסיפו 1 כוס מהירקות הלבושים ו -1 / 2 גרם גבינת עזים.