סלט סלק מטוגן עם ויניגרט צימוקים מוזהב מ ' בישול הודי נפרש עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני יש 391 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. לכי לחנות וקחי ויניגרט צימוקים מוזהבים, סלט ירקות, זרעי כמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו קארי עוף אולטימטיבי (Tamatar Murghi) מ ' בישול הודי נפרש, Poppadums עם בצל מתובל מטבל רימונים אבוקדו מ ' בישול הודי פרוש, ו אפונים מפוצלים צהובים מעושנים (Tamatar Chana Dal) מ ' בישול הודי נפרש (מתכונים דומים).
הוראות
1
הכן את הסלק: לסובב את צמרות הירוק של סלק. אלה נראים דומים מאוד עלים chard וסביר יותר מאשר לא יהיה גרגירים עם חול ובוץ.
מרכיבים שתצטרך
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
Chard שוויצרי
2
חותכים את הצלעות במכרז ועלים לרוחב לפרוסות דקות ומניחים אותם במסננת. לשטוף היטב את צמרות הסלק כדי להיפטר מהם של חומר גרגירים.
מרכיבים שתצטרך
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
מאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
להעביר אותם לטווה סלט ולסובב אותם יבש.
ציוד שתשתמש בו
טווה סלט
4
לקלף את הסלק ולחתוך אותם לקוביות 1 אינץ'. שוטפים את הקוביות גם במסננת (הגוש של מים אדומים-דם נותן לך רמז לכוח של צבע טבעי הירק יש בתוך המתיקות הממותקים שלה). אין צורך לייבש אותם.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
5
מחממים את השמן בסיר בגודל בינוני על חום בינוני גבוה. לאחר השמן מופיע מנצנץ, להוסיף את זרעי חרדל, לכסות את המחבת, ומבשלים עד הזרעים הפסיקו popping (לא כמו פופקורן), על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשר
7 חתיכות שוש חבל שחור - 8 אינץ' כל אחת
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את הג ' ינג 'ר וצ' ילי ומערבבים ומטגנים עד הג ' ינג 'ר הוא משחימים קלות ואת צ' ילי הרבה יותר חריף, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
7
מוסיפים את הסלק הירוק, הסלק הקוביות, ומלח ומערבבים היטב כדי לצפות אותם עם זרעי החרדל. הנוזל בירוק סלק יתחיל הבריכה בתחתית המחבת ומרתיחים באופן מיידי, משחרר את חתיכות תקוע על ג ' ינג 'ר וצ' ילי, ביעילות deglazing המחבת ושחרור טעמים אלה לתוך הסלק. להפחית את החום בינוני, לכסות את המחבת, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הסלק הם במכרז כאשר פירסינג עם מזלג, 10 עד 15 דקות (הסלק גם להזיע, משחרר קצת נוזל, שבו הם braise).
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשר
סלק ירוק
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
מחממים מחבת קטנה מעל חום בינוני גבוה. לאחר המחבת הוא חם (כאשר אתה מחזיק את כף היד קרוב לתחתית המחבת אתה תרגיש את החום), בדרך כלל אחרי 2 עד 4 דקות, להוסיף את זרעי כמון וטוסט אותם, רועד את המחבת כל כמה שניות, עד שהם מתחילים crackle, להפוך חום אדמדם, וריח אגוזים, 30 שניות עד 1 דקה. מיד להעביר את זרעי הכמון לבלנדר או שהם יתחילו לשרוף במחבת החמה.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
יוצקים את השמן ואת החומץ לתוך הבלנדר יחד עם צימוקים, כוסברה, זנגביל, ואת כל צ ' ילה ולמזג אותם לתוך פירה חלקה כי הוא חום ירקרק בהיר ומתוק, חמוץ, חם נעים, ארומטי מאוד (תאמין לי, אתה מקל אצבע בו, לטעום אותו, וללכת וואו!).
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
מניחים את סלט ירקות מעורבים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ירקות מעורבים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
יוצקים את רוטב ויניגרט על ירקות סלט ולזרוק למעייל; אני משתמש בידיים שלי (נקי) כדי לעשות את זה. ערמו את סלט הירקות על מגש, כפו את הסלק והירוקים שעדיין חמים עליהם והגשו.
Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ הם בחירות נהדרות עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. Gruner האורגני Pratsch Veltliner עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.