סלט סלק עם גבינת עיזים
אם יש לך בערך 2 שעות ו 50 דקות לבלות במטבח, סלט סלק עם גבינת עיזים עשוי להיות נהדר ללא גלוטן מתכון לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה מנות ראשונות יש 252 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן למנה. מתכון זה מאוכלרשת יש 8 אוהדים. גשו לסופר וקנו ירקות התינוק, שמן זית, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 66%, וזה די טוב. מתכונים דומים: סלט סלק וגבינת עיזים, סלט סלק עם גבינת עיזים, ו סלט סלק וגבינת עיזים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
שוטפים ומייבשים את הסלק וחותכים את הקצוות. קח יריעה גדולה של נייר אלומיניום, 12 על 18, והכפיל אותה.
שמים את הסלק באמצע, מזלפים שמן זית ומתבלים במלח ופלפל. הביאו את דפנות נייר הכסף סביב הסלק ליצירת שקיק. מכניסים לתנור החם ואופים עד שהסלק רך, בערך 1 שעה 20 דקות.
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר. כשהוא קריר מספיק לטיפול, מקלפים בעדינות את העור ופורסים לחתיכות ג 'וליאן, באורך של כ -2 סנטימטרים בעובי של 1/2 אינץ'. מצננים עד שמוכן לשימוש.
צולים קלות את הצנוברים במחבת קטנה על אש בינונית-גבוהה למשך 3 עד 4 דקות.
מוציאים לצלחת או לקערה קטנה ומצננים. פורסים את גבינת העיזים לסיבובים בגודל 1/2 אינץ ' ולוחצים את הצנוברים על שני הצדדים. צמרמורת עד השירות.
כשמוכנים להגשה, זרקו קלות את ירקות התינוק והתרד יחד בקערה גדולה והלבישו את קצה קערת ההגשה שלכם עם 1/4 כוס מרוטב הטרגון. זורקים את הירוקים ואז מעליהם את הסלק וסיבובי גבינת העיזים.
מזלפים רוטב נוסף ומגישים מיד.
בקערה קטנה או בצנצנת זכוכית, שלבו את כל המרכיבים, למעט שמן הזית.
מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה ואז מזלפים לאט את שמן הזית. המתכון הזה עובד ממש טוב עם בלנדר מקל.