סלט סלק עם מנדרינות
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. גשו לסופר וקנו סלק, בצלצלים, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו סלט סלק עם מנדרינות, סלט קוסקוס ושרימפס עם מנדרינות ושקדים, ו סלט גרגיר הנחלים עם פרושוטו, מנדרינות ואגוזי לוז (מתכונים דומים).
הוראות
שים את הסלק במחבת צלייה, לכסות בנייר כסף ולאפות אותם במשך כ 1 שעה, עד שהם רכים. כאשר הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לקלף ורבע סלק.
בצלחת עוגה, לזרוק את צנוברים עם 1 כפית של שמן צמחי וטוסט אותם בתנור במשך כ 3 דקות, עד צנוברים הם חום זהוב.
באמצעות סכין חדה, לקלף את המנדרינות. עבודה מעל קערה בינונית, לחתוך בין הממברנות לשחרר את החלקים מנדרינה. לסחוט את המיץ מן הממברנות לתוך קערה קטנה; אתה צריך 1/2 כוס.
בקערה קטנה אחרת, לזרוק את שאלוט פרוס וחומץ פטל עם קמצוץ של מלח ולתת לעמוד במשך 5 דקות. מערבבים את 1/2 כוס מיץ מנדרינה ואת הנותרים 1/4 כוס שמן צמחי ועונה את הרוטב עם מלח.
מסדרים את הסלק ואת החלקים מנדרינה על צלחות טפטוף עם ההלבשה. למעלה עם צנוברים קלויים ומגישים.