סלט סרדינים ים תיכוני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלט סרדינים הים התיכון. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 363 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש סלט לערבב, חומץ יין אדום, פירות יער צלפים, ושמן זית. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. עם כפית ציון של 33% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: {Redux} ים מה שאתה כבר חסר - סרדין משומר: טוסטים סרדינים פשוטים, כריך סלט סרדין, ו סלט סרדין וסלרי.
הוראות
מחלקים את עלי הסלט בין 4 צלחות, ואז מפזרים מעל הזיתים והצלפים. בערך לשבור את הסרדינים ולהוסיף לסלט.
מערבבים את רוטב העגבניות עם שמן וחומץ וטפטוף על הסלט.