סלט עדשים אדום עם פטה וסלק
סלט עדשים אדום עם Fetan וסלק עשוי להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 18 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 406 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו ארוגולה, ציפורן שום, סלק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט עדשים עם סלק התינוק & פטה, סלט עדשים עם סלק, ו סלט עדשים עם סלק ובייקון.
הוראות
לעטוף את הסלק בנייר כסף לצלות אותם במשך כ 45 דקות, או עד מכרז; תן מגניב. מקלפים את הסלק וחותכים אותם לחתיכות.
במחבת בינונית, מחממים את שמן זרעי הגפן עד מנצנץ.
מוסיפים את שאלוט ושום ומבשלים על חום גבוה בינוני עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים את הכמון ואת זרעי שומר ומבשלים רק עד ריחני.
הסר מהחום ולהקציף בחומץ בלסמי, מיץ לימון קאיין. מתבלים במלח ופלפל ומקציפים עד שהויניגרט מחומם.
מביאים סיר בינוני של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים את העדשים ומבשלים רק עד מכרז, על 5 דקות.
מסננים את העדשים ומעבירים לקערה. לזרוק את העדשים עם חצי ויניגרט ולתת מגניב. מוסיפים את הפטרוזיליה.
לזרוק את ארוגולה וסלק עם ויניגרט הנותרים העונה עם מלח ופלפל. תלוש את הסלט על צלחות ארוחת ערב וכפית את העדשים על גבי.
מקשטים עם גבינת פטה ומגישים.