סלט עוף דרום מערבי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 206 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . . גשו לסופר וקנו חצאי חזה עוף, תירס, טימין, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: סלט עוף דרום-מערבי, סלט עוף דרום-מערבי, ו סלט עוף דרום-מערבי.
הוראות
1
מלא מחבת גדולה עם 1 אינץ '(2.5 ס " מ) של מים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים פרוסות לימון, עלה דפנה, פלפלים ו-2/3 של הקורנית, ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
קליפות מלימון
2 כוסות שיני שום
3
מוסיפים עוף, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים במשך 15-18 דקות, הופכים עוף פעם אחת, עד שמיצים לרוץ ברור ועוף הוא כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
הסר עוף מנוזל והנח בצד כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5
במחבת קטנה, מערבבים יחד את הפפריקה ואת הקורנית שנותרה על אש בינונית-נמוכה במשך 2 דקות. בקערה קטנה, לטאטא יחד את תערובת פפריקה קלוי, מיונז, שמנת חמוצה, מלח, פלפל טחון ואגוז מוסקט עד מעורב באופן שווה.