סלט עוף ואורז בר עם ויניגרט תפוזים-מנגו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף וסלט אורז בר עם ויניגרט תפוזים-מנגו. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . מנה אחת מכילה 297 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. אם יש לכם אורז חום רותח בשקית, אורז מהיר בישול, שקדים חתוכיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז חום כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו סלט אורז בר עם פירות יבשים ויניגרט תפוזים שרי, סלט עוף אורז תפוזים-בר, ו קציר סלט אורז בר עם ויניגרט דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים אורז בר ואורז חום על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מערבבים אורז בר ואורז חום, ומפיצים תערובת אורז בשכבה דקה במחבת אפייה. מקררים 30 דקות או עד קריר, ערבוב מדי פעם.
מערבבים תערובת אורז צונן, עוף, ויניגרט תפוזים-מנגו בקערה גדולה; לזרוק היטב. תערובת אורז כפית באופן שווה על כל אחד 4 צלחות הגשה; מפזרים באופן שווה עם שקדים.