סלט עוף ואספרגוס בגריל עם פסטו פטרוזיליה
סלט עוף בגריל ואספרגוס עם פסטו פטרוזיליה עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %59 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 460 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שמן זית, חסה, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. וזה יוצא מן הכלל. נסו סלט עוף ואספרגוס בגריל עם פסטו פטרוזיליה, סלט בולגור עם פסטו פטרוזיליה ועוף בגריל, ו דיונון בגריל עם סלט חסה & מנטה, פטרוזיליה, אנשובי פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
להדליק את הגריל או לחמם את המטגן. מעיל את השדיים עוף עם 1 כף שמן ומפזרים 1/4 כפית כל אחד מלח ופלפל. גריל או לצלות את העוף במשך 5 דקות. הסתובב ובשל עד הרגע, בערך עוד 5 דקות. כאשר חזה העוף מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך אותם לחתיכות בגודל ביס.
לזרוק את חניתות אספרגוס עם 1 1/2 כפות של השמן ו 1/8 כפית כל אחד מלח ופלפל. גריל או לצלות את האספרגוס, מפנה מדי פעם, עד מכרז, על 10 דקות, בהתאם לרוחב של החניתות.
חותכים את החניתות לאורכים 2 אינץ'.
בבלנדר, לשלב את השום, מים, פטרוזיליה, מיץ לימון, 1/2 כפית מלח, ואת הנותרים 1/3 כוס שמן. מחית עד חלקה, גירוד בצד של הבלנדר עם מרית לפי הצורך.
בקערת זכוכית גדולה או נירוסטה, לזרוק את החסה, עוף, ואספרגוס עם חצי ויניגרט.
טפטף את הויניגרט הנותר על הסלטים.
המלצת יין: אספרגוס יכול להיות קשה לזוג עם יין, אבל סוביניון בלאן מניו זילנד להתמודד עם הירקות היטב, חלקית כי הם טעם קצת כמו אספרגוס עצמם. בנוסף, הם פריך מספיק כדי לעמוד מול ויניגרט.