סלט עוף חורף עם הדרים וסלרי
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן וקמאיות מתכונים לרפרטואר שלך, סלט עוף בחורף עם הדרים וסלרי עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 603 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חורף יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם גבינת גראנה פאדאנו, פלפל, תפוזי דם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו סלט פירות הדר, סלרי ושומר מגולח, סלט הדר חורף, ו סלט הדר חורף.
הוראות
בסיר גדול, לשלב את כל צלע סלרי, שום ופלפלורנים עם 6 כוסות מים. באמצעות קולף, להסיר את ההתלהבות מ 2 תפוזים ולהוסיף את ההתלהבות לסיר. מתבלים קלות במלח ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את העוף ומבשלים על אש נמוכה במשך 16 דקות.
הסר מהחום ותן לתרנגולת לעמוד בדיוק 30 דקות.
הסר את העוף ולמשוך את הבשר מן העצמות, להשליך את העור. לגרוס את העוף ולתת מגניב. שמור את המרק לשימוש נוסף.
בינתיים, באמצעות סכין חדה, לקלף את התפוזים, להסיר את כל הדגש הלבן המר. עבודה על מסננת להגדיר מעל קערה גדולה, לחתוך בין הממברנות כדי לשחרר את החלקים. לסחוט את המיץ מן הממברנות לתוך הקערה.
לטאטא בחומץ ושמן ומתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את העוף, סלרי פרוס, סעיפים כתומים וגבינה לקערה וזורקים היטב. תלולית את הסלט על מגש, מפזרים את השקדים ומגישים.