סלט עוף טרגון
סלט עוף טרגון נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 מנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 40 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 502 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לכו לחנות ותרימו עלי טרגון, סלרי בקוביות קטנות, תפוח חמוץ בקוביות קטנות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. נסו טרגון! דבש דיז'ון ורוטב סלט טרגון, סלט עוף טרגון, ו טרגון-סלט עוף (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 204° ומסדרים מתלה באמצע. לשפשף את העוף משני הצדדים עם שמן זית ומתבלים בנדיבות משני הצדדים עם מלח ופלפל.
מניחים על תבנית אפייה ומבשלים עד שנרשם מדחום לקריאה מיידית 71°, כ -45 עד 50 דקות.
הסר את העוף מסדין האפייה ללוח חיתוך ולתת לו לנוח עד מגניב מספיק כדי להתמודד, על 20 דקות. בינתיים, מניחים את הבצל והחומץ בקערה קטנה, לא מגיבה ומניחים בצד.כאשר העוף התקרר, להסיר את הבשר מן העצם, להשליך את העור, סחוס, ושומן. לקרוע את הבשר לחתיכות בגודל ביס ומניחים בקערה גדולה (אתה צריך בערך 4 כוסות).
מוסיפים את תערובת הבצל-חומץ ואת שאר החומרים, מתבלים במלח ופלפל, ומערבבים לשלב באופן שווה. טעם ועונה עם מלח ופלפל נוספים לפי הצורך. מכסים בניילון נצמד ומקררים עד שקירור יסודי, כ-1 שעה.