זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. עם כפית ציון 74%, המנה הזו מוצקה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סלט עוף דל שומן, סלט קוב {דל פחמימות, דל קלוריות, דל שומן וחלבון גבוה}, ו סלט טוסטדה עוף דל שומן.
הוראות
1
בסיר קטן מביאים לרתיחה את היין או המרק, הבצל, השום, הטרגון, 1/2 כפית מלח ו -1 / 8 כפית פלפל. מרתיחים ומערבבים במשך 7-9 דקות או עד שהנוזל מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
בקערה גדולה שלבו את תערובת השמנת החמוצה, היוגורט, המיונז והטרגון.