סלט עוף טרגון דל שומן
זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. עם כפית ציון 74%, המנה הזו מוצקה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סלט עוף דל שומן, סלט קוב {דל פחמימות, דל קלוריות, דל שומן וחלבון גבוה}, ו סלט טוסטדה עוף דל שומן.
הוראות
בסיר קטן מביאים לרתיחה את היין או המרק, הבצל, השום, הטרגון, 1/2 כפית מלח ו -1 / 8 כפית פלפל. מרתיחים ומערבבים במשך 7-9 דקות או עד שהנוזל מתאדה.
בקערה גדולה שלבו את תערובת השמנת החמוצה, היוגורט, המיונז והטרגון.
מוסיפים עוף ובצל; לזרוק לציפוי. מצננים לפחות 2 שעות.
בסיר נון-סטיק גדול מביאים את המים לרתיחה.
מוסיפים תפוחי אדמה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 5 דקות.
מוסיפים שעועית. מכסים ומבשלים 6-9 דקות יותר או עד שתפוחי האדמה רכים.
מסננים ומניחים בקערה גדולה.
מזלפים שמן ומפזרים את יתרת המלח והפלפל; זורקים בעדינות לציפוי. מצננים לפחות 2 שעות.
רגע לפני ההגשה, כף את תערובת העוף על מרכז צלחת הגשה. מסדרים תערובת שעועית סביב תערובת עוף.